Skip to main content Skip to search
Šmarska cesta 5d, 6000 Koper
Pon - Pet: 7:30 - 15:30
00386 5 630 06 11
info@mfin.si

O podjetju

Računovodski servis MFIN d.o.o. uspešno posluje že od leta 2005.

Direktorica družbe Majda Peroša ima na področju računovodstva  več kot 20 let delovnih izkušenj. Z leti dela v enem od hitro rastočih podjetji in s pridobljenimi izkušnjami na področju vodenja in izvajanja del računovodsko-finančne službe je prišla do spoznanja, da samostojni podjetniki ter manjše in srednje gospodarske družbe na svoji poti potrebujejo zanesljivega partnerja na področju računovodstva, financ in davčnega svetovanja.

 

VIZIJA PODJETJA

MFIN d.o.o. gradi svojo vizijo na celotni podpori vodenja podjetja, ki ji bo omogočila postati  neprecenljiv član tima  svojih sedanjih in bodočih strank.

Prepričani smo, da danes lahko uspejo samo tisti, ki poznajo svoje prednosti in slabosti, kot tudi svojih poslovnih partnerjev.

“Finance pod kontrolo”

Storitve opravljamo za samostojne podjetnike, gospodarske družbe ter društva.  Zaposleni v računovodskem servisu se zavedamo pomena, ki ga za stranko ima dobro izbran računovodski servis zato nenehno skrbimo za dodatna izpopolnjevanja in izobraževanja na vseh področjih, ki nam lahko zagotovijo kakovostno, pravilno in ažurno vodenje poslovnih knjig ob dejstvu da je za nas vsaka stranka pomembna ne glede na njeno velikost. Poznavanje in razumevanje poslovanja naših strank nam že vrsto let omogoča biti neprecenljivi član tima svojih strank.

Po izboru Gospodarske zbornice Slovenije in bonitetne hiše Coface smo drugo leto zaporedoma prejemniki certifikata Excellent SME Slovenija, ki uvršča našo družbo med uspešna in zaupanja vredno podjetja.

 

SMO

  • Člani Gospodarske zbornice Slovenije in Zbornice računovodskih servisov
  • Smo prejemniki certifikata zlate bonitetne odličnosti AAA 2018 
  • Podjetje, ki strankam ponuja najem programa Pantheon, minimax in s katerim je možno delo tudi v drugih programih na opremi stranke
  • Imamo sklenjeno zavarovanje poklicne odgovornosti računovodji